Reviews

Reviews

Reacties die ik krijg op mijn trainingen zijn o.a.:

"deze online cursus is verplichte kost voor pedagogisch medewerkers. De Crusus geeft praktische tips en tools wat seksueel misbruik met kinderen en het familiesysteem doet. Het heeft mij meer inzicht gegeven in gedragsproblemen die kinderen kunnen ontwikkelen na zo'n traumatische ervaring. Deze leerstof helpt je om op een respectvolle en open manier met slachtoffers van seksueel misbruik om te gaan"

 

"Een training die goed in elkaar zit qua opbouw, de basis wordt breed besproken. ERg belangrijk dat er meer aandacht is en komt voor dit onderwerp, er heerst nog te veel taboe op en het is juist zo belangrijk om te weten hoe je hiermee om moet gaan. In mijn geval als hulpverlener, maar mocht ik er privé mee te maken krijgen neem ik ook zeker vele mee uit deze training. Het is ook echt weer een besef moment hoe complex dit trauma is en wat voor impact dit heeft op het slachtoffer en directe omgeving hiervan"

 

"een goede en duidelijke basiscursus. Alles aan informatie die je nodig hebt. Ik ben benieuwd naar de gevorderden cursus"

Ondersteuning
Trainingsaanbod
Advies voor scholen, bedrijven en zorg
Wat de klanten overMij zeggen

Ervaringen met samenwerking

Nynke

Anne is een fijne vrouw om mee samen te werken. Ze denkt mee en past haar hulp hierop aan.

Yvonne

Een mooie ervaring rijker waar techniek en gevoel in samen komen. Anne wist precies de plekken aan te raken die aandacht nodig hadden. Als ik voelde om te spreken dan kwamen woorden bijna vanzelf. Er was aandacht en begrip, naar mijn idee kundig om bepaalde onderwerpen net even wat verder door te vragen. Je mag jezelf ervaren op een waardige en betekenisvolle manier.
Shopping Basket