Reviews

Reviews

Reacties die ik krijg op mijn massage behandelingen zijn:

"Anne weet precies te voelen waar de pijn plek zit en behandeld deze aangepast op behoefte van de persoon"

" Ik heb een heerlijke ontspannende massage sessie gehad. Zowel de ruimte als de sfeer draaft hieraan bij. Ik ben volledig ontspannen (met een grote gaap) weer naar huis gegaan"

 

"Ik heb een heerlijke voetreflex behandeling gehad. Anne is rustig, professioneel en weet precies te vertellen welke delen van de voet in verbinding staan met de delen van je lichaam. Voelbaar is welke delen aandacht nodig hebben. Mijn lijf is na een behandeling volledig ontspannen"

voet reflex

holistische massage

hotstone massage

Wat de klanten overMij zeggen

Ervaringen met Massages

Anouk

Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Met technieken die ervoor zorgen dat mijn spieren ontspannen. Anne weet precies welke plekken aandacht nodig hebben en te masseren dat je voelt dat spieren zich gaan ontspannen, maar niet te hard zodat het ook een ontspanningsmassage blijft.

Yvonne

Een mooie ervaring rijker waar techniek en gevoel in samen komen. Anne wist precies de plekken aan te raken die aandacht nodig hadden. Als ik voelde om te spreken dan kwamen woorden bijna vanzelf. Er was aandacht en begrip, naar mijn idee kundig om bepaalde onderwerpen net even wat verder door te vragen. Je mag jezelf ervaren op een waardige en betekenisvolle manier.
Shopping Basket