Over Anne

Over Anne

Ik ben geboren en getogen in de achterhoek, 34 jaar inmiddels. Ik ben getrouwd met Marcel en we hebben samen 2 kids. 

In mijn werk sta ik volledig achter wat ik doe, ik ben betrokken en sociaal. Ik hou ervan om verbinding te leggen met elkaar. 

Ik ben iemand die houd van uitdagingen, ontwikkelen van mezelf. Daarnaast een goede balans vinden tussen actief en ontspannen.  Een beetje gek doen en veel lachen is ook wie ik ben.

Ik heb 15 jaar in de hulpverlening gewerkt. Hier hadden we vaak te maken met mensen die een onverwerkt trauma hadden en daardoor verslaafd waren of een psychische stoornis. Wat ik miste is de kennis over wat een trauma doet bij een mens en hoe daar begrip en kennis over te delen met de mensen. Zo word in eigen inzicht vergroot en snappen ze waarom het ook met behulp van behandeling anders mag worden. Herstel gericht werken en leven daar sta ik achter. Hoe naar dat herstel te komen? Dat begint bij begrip en ondersteuning krijgen. Dan gaat het vlammetje branden.

Ik heb 2 ondernemingen opgezet omdat ik beide met liefde doe.

De massages en coaching brengt ontspanning en goede energie. Heerlijk om mensen te laten ontspannen en beter in hun eigen lichaam te zitten. Erg leuk vind ik ook om kinderen te masseren, die zijn zo puur met hun hoofd en lijf dat ze snel ontspannen en ervaren hoe ontspannend het kan zijn. 

De trainingen die ik aanbied, zijn met een link van deze website naar de andere website te volgen. Ze voelen als een missie. Voor mijn gevoel is het noodzakelijk dat er meer bekendheid over de werking van trauma op het menselijke leven, in alle dagelijkse dingen noodzaak!

Anne in 10 woorden:

sociaal gedreven systematisch helikopter view enthousiast rustig ervaringsdeskundige creatief

Waar houd Anne niet van?

* drukke plekken * sterke hiërarchie * lang stilzitten

Neem contact met mij op

WIl je meer weten en kijken wat wij voor elkaar kunnen beteken?
Shopping Basket