image0 (2)

Pad naar helen!

Een mooie foto, waarin ik een pad naar het licht zie. Een pad naar helen, een pad met kronkels en donkere plekken onderweg.

Heel dankbaar ben ik voor de mensen die de training hebben gevolgd.

Reacties die ik kreeg op de training zijn o.a.: “ik dacht niet dat ik mezelf nog kon leren kennen, ik snap nu waarom ik bepaald gedrag vertoon en vanuit welke pijn dit komt. Doordat ik dit begrijp reageer ik nu anders.”

“door de training heb ik inzicht gekregen in de heftigheid van een trauma op een individu. Hierdoor kan ik met meer begrip begeleiding geven nu.”

“Ik werk met dementerende ouderen. De training heeft mij geholpen te zien dat mensen met dementie terugkeren naar de leeftijd van het trauma en hierdoor deze triggers weer ervaren. Ik snap u waarom bepaalde gedragingen naar boven komen, ik denk dat dit ons als team gaat helpen in de zorg voor deze ouderen.”

Hoe mooi zijn deze reacties? Dit is precies waarom ik Koester training & advies ben gestart!

Ik hoop nog veel meer van deze reacties te mogen ontvangen, omdat dit ervoor zorgt dat iet alleen de cursist verdieping heeft gehad, ook de mensen daarom heen krijgen met een andere manier van hulp en begrip te maken.

Training: Seksueel Trauma bij kinderen

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *