blog

Het leven is mooi!

Het onderwerp wat we bespreken is natuurlijk niet mooi, leuk of grappig. Wat ik wil benadrukken is dat het leven na het trauma mooi, leuk en grappig mag zijn!

Het is geen gegeven om als gezin samen te blijven terwijl er zoiets verschrikkelijks gebeurd is. Ik ben enorm trots en dankbaar dat we dit samen hebben gedaan. Dat gun ik anderen met mijn hele hart!

Daarom een blog over de liefde die er mag zijn, de grapjes die mogen! De mooie momenten waar je intens van mag genieten. Het trauma is zwart en naar, het leven mag mooi en licht ook zijn! Yin en Yang.

De Yin en Yang behouden is moeilijk. Dat weten we en ons leven is ook niet elke dag mooi en luchtig. Zo is bij niemand het leven. Wij dragen graag uit dat we mogen bespreken wat zwart is en mogen lachen met dat wat licht geeft. Juist in zwarte tijden is het goed om lichte momenten op te zoeken.

Maak mooie herinneringen met elkaar! Print ze uit en hang ze op zodat je er altijd naar kunt kijken en het gevoel weer op kunt roepen. Koester de momenten met elkaar. Deze helpen je door de zwarte periodes heen te komen.

Foto is met toestemming van mijn man, natuurlijk wel even vermelden dat ik enorm van hem hou en super trots op hem ben!;) Ik kan dit werk niet doen zonder zijn toestemming.

Leuk om te weten! de trainingen zijn geschreven door mij, echter in elkaar gezet door mijn man! teamwork om zo op de mooiste manier informatie over te brengen in de hoop dat het goed blijft beklijven!

Tags: No tags

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *